Hírek

arr3Megnyílt új webáruházunk!A FitoVita étrend-kiegészítő termékcsalád hamarosan új termékekkel bővül, valamint számos egyéb...

Legnépszerűbbek

Ár                       
imgempty

Akciós termékek

Ár                       
imgempty
Ár                       
imgempty

FitoVita
Termékeinkről

A szőlőmag és a szőlőhéj a természetben megtalálható egyik leghatásosabb antioxidáns, amely segíthet semlegesíteni a szabad gyökök (sejt rombolók) emberi szervezetre és fiziológiára gyakorolt negatív hatását. Igen sok flavonoid, vagyis olyan növényi antioxidáns (polifenol) található benne, amely megvédheti a sejteket a szabad gyökök károsító hatásaitól.

A szőlő magja, héja többféle polifenolt tartalmaz. Ezért a vörös szőlő héjában és a szőlőmagban található polifenolok antioxidáns hatásuknak köszönhetően elősegíthetik a sejtek védelmét a szabadgyökök okozta káros oxidációs folyamatokkal szemben. Ezáltal a sejtek szintjén támogathatja szervezetünk ellenálló képességét a betegségek megelőzésében és leküzdésében.

A hidegen sajtolt étrend-kiegészítő szőlőmag olaj kedvezően befolyásolja a vér összes koleszterin tartalmást, növeli a "jó" HDL és csökkenti a "rossz" LDL koleszterin szintet, valamint a triglicerid (vérzsír) szintjét.

- A FitoVita® étrend-kiegészítő termékek mindegyike OETI számmal rendelkezik, az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet által nyilvántartott és „zöld pipát” kapott.

- Valamennyi termék antioxidáns (polifenol) hatóanyaga bevizsgált, deklarált.

- A hidegen sajtolt vörös- szőlőmag olaj polifenol hatóanyagán kívül, az összes zsírsav tartalma bevizsgált és deklarált. Ezen belül az omega -6, omega-9, omega-3 is.

- Termékeink mindegyike mikrobiológiailag és toxikológiailag is bevizsgált és deklarált.

- Társaságunknál HACCP (Hazard Analisys Critical Control Point) szabvány szerint élelmiszer – minőségi biztonsági rendszer működik, továbbá a gyártás a jó Gyártási gyakorlat (GCP), és a jó Higéniai Gyakorlat (GHP) szerint történik.

- Minden termékünk termékspecifikációval rendelkezik, melyet forgalmazó partnerek részére, annak kérésére rendelkezésre bocsájtunk.

- A termékek tartósítószert nem tartalmaznak.


Gyártja: Medinvest Hungary Kft., 5430. Tiszaföldvár, Virág út 7.

 

Termékeinkről bővebben: FITOVITA ISMERTETŐ

YTFmNjA2M