Hírek

arr3Megnyílt új webáruházunk!A FitoVita étrend-kiegészítő termékcsalád hamarosan új termékekkel bővül, valamint számos egyéb...

Legnépszerűbbek

Ár                       
imgempty

Akciós termékek

Ár                       
imgempty
Ár                       
imgempty

Vásárlás
Fizetés

Megrendelés leadása alatt a vásárlónak lehetősége van két fizetési mód közül választani, amennyiben magyarországi címre történik a megrendelt termékek postázása.

Utánvételes fizetés

Utánvételes fizetés esetén Önnek csak a csomag átvételekor kell kifizetnie a megrendelés értékét, és a szállítási költséget is (termék vételára + szállítási költség). Fizetni ebben az esetben a csomagot kézbesítő postásnak kell.

Banki utalás

Amennyiben megrendeléskor az előre történő fizetést választja, úgy egyeztetünk a megrendelővel a vételár kiegyenlítésével kapcsolatban. Ilyenkor lehetőség van bankszámlánkra történő utalással vagy bankszámlánkra történő készpénz befizetéssel kiegyenlíteni a megrendelés értékét. Az átutalás esetén előfordulhat, hogy a pénz csak 1-3 munkanap múlva íródik jóvá számlánkon. Amennyiben a befizetésről / utalásról tudnak igazolást küldeni e-mailben, úgy nem várjuk meg a banki átfutási időt és a csomagot a következő postázási napon elküldjük a megrendelő részére. A csomagok csak akkor kerülnek postázásra, ha a befizetett / átutalt összeg számlánkon megjelenik.

Ebben az esetben kérjük a végösszeget az alábbi számlaszámra átutalni szíveskedjen:

Medinvest Hungary Kft.
OTP Bank: 11745176-20005399

FOTNOS: A közlemény/megjegyzés rovatba kérjük írja be rendelés azonosítóját, melyet a megrendelés megerősítését követően email-ben küldünk Önnek.

Felmerülő kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal, állunk rendelkezésére.

Szállítás

A megrendelt termékeket a Magyar Posta Logisztika (MPL) futárszolgálatával szállítjuk a megrendelésben megadott címre.

A készleten lévő termékek szállítási határideje általában a megrendeléstől számított 2-3 munkanap. Áruházunk igyekszik a megrendeléseket a lehető legrövidebb idő alatt teljesíteni. Az előrendelhető és készlethiányos termékek rendelése esetén a megrendelést követően egyeztetünk a megrendelővel a várható szállítás időpontjáról.

Az MPL a csomagokat munkaidőben (általában 8-16 óra között) kézbesíti. Amennyiben Önök a kézbesítéskor nem tartózkodnak a megadott címen, a postás értesítést hagy a postaládában, így a csomag a posta hivatalban átvehető. A postán a csomagokat a kézbesítési kísérlettől számított 10 napig őrzik, majd ezt követően cégünkhöz visszaküldésre kerül.

Szállítási költség a megrendelt termékek árától és a fizetési módtól függ, mely az alábbiak szerint alakul:

- Mindenkori postai díjszabás szerint

ZjZkNDI