Hírek

arr3Megnyílt új webáruházunk!A FitoVita étrend-kiegészítő termékcsalád hamarosan új termékekkel bővül, valamint számos egyéb...

Akciós termékek

Ár                       
imgempty

Rólunk
Bemutatkozás

A Medinvest Hungary Kft. 2008-ban alakult azzal a céllal, hogy az egészséges életmódot és szemléletet minél szélesebb körben hozzáférhetővé tegye. Célunk hogy kiváló minőségű, természetes alapanyagok felhasználásával készült étrend-kiegészítőket tudjunk élerhetővé tenni azok számára is, akik nem tudják megfizetni a magas áron kínált, súlyos reklámköltségek által terhelt, hangzatos nevű, de legtöbbször olcsó előállítási költségű, és szintetikus alapanyagokat is tartalmazó készítményeket.

Cégünk nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezik, és több nagy étrend-kiegészítő alapanyag-gyártó forgalmazója is vagyunk. A világ számos tájára szállítunk alapanyagokat. Cégünk import-export tevékenységgel is foglalkozik, fő tevékyenységünk azonban a természetes alapanyagból készült étrend-kiegészítők gyártása, és fejlesztése. Elkötelezettségünk a hazai diszkont árak bevezetése, az étrend-kiegészítő termékek és alapanyagok elérhetővé tétele minél szelésebb kör számára. Viszonteladókat is kiszolgálunk egyedi árakkal, ajánlatokkal.

2008-ban Tiszaföldváron megnyitottuk a Meridián Egészségcentrumot, ezzel párhuzamosan beruházások, fejlesztések, és engedélyeztetések után étrend-kiegészítő előállító üzemet hoztunk létre.

Az előállító helyen legfőképpen a Vörös-szőlő magból, és vörös-szőlő héjából készítünk étrend kiegészítő termékeket, melyek FitoVita® termékcsalád nevet kapták.

Többek között: Vörös–szőlőmag őrleményt, Vörös-szőlőmag kapszulát, Hidegen sajtolt vörös-szőlőmag olajat, Vörös-szőlőhéj kivonatot készítünk.

További étrend-kiegészítő termékek fejlesztése, kutatása és engedélyeztetése is folyamatban van.

Cégünk, az egészséges életmódot elősegítő egyéb eszközök, berendezések kutatását, fejlesztését is célul tűzte ki, illetve folyamatosan végzi.

YjU5NT