Kezdőlap »Gyógygomba kivonatok» Vörös-szőlőmag őrlemény 250g


        

Vörös-szőlőmag őrlemény 250g

img

 

Cikkszám: 002
Gyártó: FitoVita
1. paraméter: Étrend-kiegészítő
2. paraméter: 250 g
3. paraméter: Forma: por
Ár (nettó : 3 535 Ft
Ár (bruttó (27 %):
4 490 Ft

Termékváltozatok

Kép:
Cikkszám / Termék neve:
Raktáron:
Ár:
Vörös-szőlőmag őrlemény 140g
001
Vörös-szőlőmag őrlemény 140g
 

A FitoVita vörös-szőlőmag őrlemény egy speciális sajátos eljárással előállított, finom mikroszemcsékre őrölt por alakú készítmény. A vörös-szőlőmagból az előállítás során, az un. „kősejtréteg” és a „kristályos zárványok” jelentős része kivonásra, elválasztásra kerül, ami a szőlőmag legfontosabb polifenol hatóanyagát tekintve, nem értékes része a szőlőmagnak.

A szőlőmagban található polifenolok antioxidáns hatásuknak köszönhetően elősegíthetik a sejtek védelmét a szervezetünkben zajló szabadgyökök okozta károsító oxidatív hatásokkal szemben.

FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

Adatvédelmi és adatfeldolgozási szabályzat
Az Ön személyes adatai feldolgozásának jogalapja az Ön hozzájárulása, amelyet ezúton adott az adatkezelő számára, a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló Európai Parlamenti és Tanácsi (EU) 2016/679 rendelet 6.cikke /1/ bekezdésének a) pontja értelmében. A személyes adatok feldolgozásának célja számlák küldése a rendszer bérléséhez kapcsolódóan, üzleti kommunikáció, valamint az adminisztrátor részéről az Ön személyére irányuló egyéb marketing tevékenységek végzése.

 

Írja be a képen látható szöveget: *
captcha Új captcha

Figyelem! A weboldal tulajdonosa fenntartja a jogot a vulgáris, sértő vagy nem oda illő hozzászólások törlésére.

Yzk3NThlN