Kezdőlap »Gyógynövénykivonatok» Vörös-szőlőhéj kivonat 100ml


        

Vörös-szőlőhéj kivonat 100ml

img

 

Átlátható ártörténet
Cikkszám: 006
Gyártó: FitoVita
1. paraméter: Étrend-kiegészítő
2. paraméter: 100 ml
3. paraméter: Forma: folyékony kivonat
Ár (nettó) : 3 142 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
3 990 Ft

A vörös szőlő héjából készült természetes vörös-szőlőhéj kivonat. Az alkalmazott extrakciós eljárásnak köszönhetően, a vörös szőlő héjában található polifenol hatóagyag a készítményben koncentráltan van jelen.

A FitoVita vörös-szőlőhéj kivonatból ajánlott naponta 1-3 alkalommal 60 cseppet, kevés vízben, vagy gyümölcslében hígítva bevenni. (60 csepp=2,5ml megfelel kb. 1 kávéskanálnyi mennyiségnek)

A vörös-szőlő héjában található polifenolok antioxidáns hatásuknak köszönhetően elősegíthetik a sejtek védelmét a szervezetünkben zajló szabadgyökök okozta károsító oxidatív hatásokkal szemben. A készítmény a polifenolokat, az alkalmazott extrakciós eljárás révén koncentráltan tartalmazza.

FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

Adatvédelmi és adatfeldolgozási szabályzat
Az Ön személyes adatai feldolgozásának jogalapja az Ön hozzájárulása, amelyet ezúton adott az adatkezelő számára, a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló Európai Parlamenti és Tanácsi (EU) 2016/679 rendelet 6.cikke /1/ bekezdésének a) pontja értelmében. A személyes adatok feldolgozásának célja számlák küldése a rendszer bérléséhez kapcsolódóan, üzleti kommunikáció, valamint az adminisztrátor részéről az Ön személyére irányuló egyéb marketing tevékenységek végzése.

 

Írja be a képen látható szöveget: *
captcha Új captcha

Figyelem! A weboldal tulajdonosa fenntartja a jogot a vulgáris, sértő vagy nem oda illő hozzászólások törlésére.

MzhiZmZ