Kezdőlap »Gyógynövénykivonatok» Japán akác kivonat por (Quercetin 98%)


    

Japán akác kivonat por (Quercetin 98%)

Quercetin 98%

img

 

1. paraméter: Gyógynövény extraktum (98%Quercetin)
2. paraméter: Forma: por
Kiszerelés:
Ár (nettó) : 12 500 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
15 875 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  
Termék neve: Japán akác kivonat por (Quercetin 98%)
Termék összetevői: Japán akác kivonat por (Quercetin 98%)
Nettó tömeg: Vásárláskor a fenti menüpontban kiválasztott mennyiség. ( 100 g, 250 g, 500 g, 1000 g vagy a fölött)
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó
Minőség megőrzési idő: Gyártástól számított 2 év. 
Származási hely: Kína
Forgalmazó: Medinvest Hungary Kft. 5430. Tiszaföldvár Virág út 7.
 
 

A quercetin erősíti az immunrendszert, a fertőzésekkel szembeni ellenállóképességet. Kiemelten védi a szív egészségét, hozzájárulhat az infarktus, a stroke megelőzéséhez. Allergia, asztma esetén is nagyon hatékony.

A quercetinről:

A quercetin a flavonoidok közé tartozik. A flavonidok természetes növényi festékanyagok, amelyeket a növények termelnek védekezésül a kórokozókkal, a káros külső hatásokkal, sugárzással szemben. Ezek az anyagok hasznosak az emberi szervezet számára is, mert ugyanolyan védelmi szerepet töltenek be. Antioxidánsként megkötik és semlegesítik azokat a káros szabadgyököket, amelyek sejtkárosodást okozhatnak, és különféle krónikus betegséget indítanak el.

A quercetin egészségvédő hatása

 • Erősíti az immunrendszert.
 • Csökkenti a gyulladásokat.
 • Szabályozza a vérnyomást.
 • Csökkenti a magas koleszterinszintet.
 • Javítja a keringést, megtisztítja az érfalakat.
 • Megakadályozhatja a vérrögök kialakulását.
 • Hozzájárul az infarktus, a stroke megelőzéséhez.
 • Természetes antiallergénként gátolja a hisztamin felszabadulását.
 • Növeli a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek hasznosulását.

A quercetin kiemelten védi a szív egészségét

A quercetin természetes úton szabályozza a vérnyomást, és megelőzi a koleszterin lerakódását az érfalakban. Csökkenti a káros koleszterin szintjét, növeli a jó koleszterinét. A vérnyomás és a koleszterin normál értéken tartásával, az erek tisztításával, rugalmasságuk megőrzésével nagymértékben hozzájárulhat a szívbetegségek kialakulásának megelőzéséhez, az infarktus, a stroke, a koszorúér-betegségek kockázatának csökkentéséhez.

Erős antioxidáns 

A quercetin segít megkötni és semlegesíteni a szervezetben elszaporodó szabadgyököket. Szabadgyökök folyamatosan keletkeznek, például gyógyszerek fogyasztásával, a feldolgozott élelmiszerek adalékanyagaival, mezőgazdasági, kémiai vegyszerekkel, ipari oldószerekkel, dohányfüsttel és a különféle anyagcsere-folyamatok során. Ha ezek a szabadgyökök túlzott mértékben elszaporodnak, gyulladásokat, kóros elváltozásokat, idegrendszeri problémákat, a rákos sejtek elburjánzását és különféle betegségeket okozhatnak. 

A quercetin a szabadgyökök megkötésével, az immunrendszer erősítésével hozzájárul a betegségek elkerüléséhez, az egészség hosszútávú megőrzéséhez. 

Allergiásoknak, asztmásoknak

A flavonoidok gyulladáscsökkentő, hisztamin- és szerotonin-felszabadulást gátló hatásukkal hatékonyan kezelik a légúti allergiás és asztmás tüneteket. A quercetin jelentősen enyhítheti az allergiás reakciók, illetve a rohamok súlyosságát és gyakoriságát. Megelőzésként is érdemes fogyasztani, mert a hisztamin-felszabadulás megakadályozásával akár el is kerülhető az allergiás reakció létrejötte.

Természetes gyulladáscsökkentő

A quercetin fogyasztása ízületi gyulladás, artritisz, artrózis esetén is ajánlott, mert flavonoidként befolyásolja azoknak az enzimeknek a működését, amelyek a gyulladásos folyamatokat elindítják. Megelőzheti a gyulladások kialakulását, súlyosbodását, hosszú távon hozzájárul az egészségi állapot javulásához.

Cukorbetegek számára is hasznos

A quercetin fokozza az inzulin hatását, növeli az inzulinérzékenységet. Rendszeres fogyasztása javítja az érrendszer állapotát, ezzel pedig elkerülhetők a diabétesz tipikus szövődményei, mint például a látásromlás, a fekélyek kialakulása, a sebek elfertőződése, a szívproblémák megjelenése.


 

 

 

Certificate of Analysis

No.

Item

Specification

Result

1.

Appearance

Yellow powder

Complies

2.

Identification

Must positive

Positive

3.

Particle Size

80% pass30 mesh

Complies

4.

Assay(by UV)

Quercetin≥98.00%

98.80%

5.

Melting Point

305℃-315℃

312℃

6.

Reducing Sugars

Not be detected

Not detected

7.

Sulfate

≤1,000ppm

<1,000ppm

8.

Chloride

≤1,000ppm

<1,000ppm

9.

Bulk Density

≥0.40gm/cc

0.65gm/cc

10.

Loss on Drying

≤12.00%

9.59%

11.

Ash

≤1.0%

0.07%

12.

Heavy Metals

≤10ppm

<10ppm

13.

Pb

≤3.0ppm

<3.0ppm

14.

As

≤1.0ppm

<1.0ppm

15.

Cd

≤1.0ppm

<1.0ppm

16.

Hg

≤0.1ppm

<0.1ppm

17.

Total Plate Count

≤1,000cfu/g

<10cfu/g

18.

Yeasts & Molds

≤100cfu/g

<10cfu/g

19.

E.Coli

Negative

Negative

20.

Salmonella

Negative

Negative

21.

Coliforms

≤10cfu/g

<10cfu/g

NON-IRRADIATED/NON-GMO/BSE FREE

Store in well-closed container at room temperature, protect from light, moisture and pest infestation.

Conclusion: Conform with specification.

 

A honlapon feltüntetett termékek élelmiszerek, étrend-kiegészítők, gyógynövény-kivonatok, vitaminok, ásványi anyagok illetve kozmetikumok, valamint ezen termékek gyártásához szükséges alapanyagok.

A honlap tartalma információs célokat szolgál, nem tekinthető orvosi tanácsnak, nem helyettesítheti kompetens egészségügyi szakember (orvos) tanácsát, és nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei. A termékek nincsenek gyógyszerként bejegyezve és nem is az a céljuk, hogy diagnosztizáljanak, megelőzzenek vagy gyógyítsanak bizonyos betegségeket. A honlap nem kíván az öndiagnózis felállításában és az önkezelésben útmutató lenni. Ha Ön gyógyszert szed vagy orvosilag elismert betegségben szenved, kérjük konzultáljon egészségügyi szakemberrel. Egészséggel kapcsolatban, a szakképzett egészségügyi dolgozó véleményét semmi sem helyettesítheti.

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet, az egészséges életmódot. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Terhes és szoptató anyák konzultáljanak kezelőorvosukkal. Ne alkalmazza a készítményt, ha azok bármelyik összetevőjére érzékeny, vagy allergiás!


Fontos információ :

Herbál Diszkont egy internetes áruház, a honlapon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek, folyóiratok, internetes források információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja. A herbaldiszkont.hu nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással.

 

 

 

NmI4YTc2MD