Kezdőlap »Gyógynövénykivonatok» Chlorella alga kivonat por (Chlorella algae extract)


    

Chlorella alga kivonat por (Chlorella algae extract)

Chlorella algae extract

img

 

1. paraméter: Gyógynövény extraktum (10:1)
2. paraméter: Forma: por
Kiszerelés:
Ár (nettó) : 6 248 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
7 935 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  
Termék neve: Chlorella alga extract 10:1 (Chlorella algae extract 10:1)
Termék összetevői: Chlorella alga extract extract 10:1  (Chlorella algae extract 10:1)
Nettó tömeg: Vásárláskor a fenti menüpontban kiválasztott mennyiség. ( 100 g, 250 g, 500 g, 1000 g vagy a fölött)
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó
Minőség megőrzési idő: Gyártástól számított 2 év. 
Származási hely: Kína
Forgalmazó: Medinvest Hungary Kft. 5430. Tiszaföldvár Virág út 7.
 

Chlorella alga, a természet multivitaminja

A Chlorella egy édesvízi algaféle, egysejtű szervezet, melynek neve a latin ’kicsi’ és ’zöld’ szavakból tevődött össze. A leghatásosabb anyag, amit tartalmaz, az úgynevezett Chlorella növekedési faktor (Chlorella Growth Factor, CGF), mely a szövetek regenerálódását, osztódását és növekedését segíti. Stimulálja az ellenanyagok szintéziséért felelős limfociták létrejöttét, melyek a szervezet ellenálló képességét biztosítják a fertőzésekkel szemben.

Chlorella – a méregtelenítés nagymestere

Ez a csodálatos algafajta rendkívüli tisztítási folyamatot végez a szervezetünkben a fitokelatinoknak köszönhetően, melyek segítenek megszabadítani sejtjeinket a nehézfémektől.

Fegyvere a Sporopollenin, a „méreg mágnes”, és a rekordmennyiségű klorofill. Megköti és kivezeti a szervezetből a káros és mérgező nehézfémeket, radioaktív anyagokat. Az alumínium, higany, ólom, amalgám és arzén kivezetése után javulhat állapotunk, megszabadulhatunk a régi betegségeinktől, a candida gombától is. Nehézfém méregtelenítő funkcióját egyedülálló módon az agyban is elvégzi.

 

A Chlorella alga egyéb gyógyhatásai

A Chlorella a vitaminok gazdag tárháza: magas arányban tartalmazza a B-csoporthoz tartozó vitaminokat, a C- és E-vitaminokat, biológiailag kötött ásványi anyagokat: foszfort, káliumot, magnéziumot, kalciumot (ezek koncentrációja nagyobb, mint a többi szárazföldi növénynél) és nyomelemeket: vasat, mangánt, cinket, rezet, kobaltot.

A chlorella tele van bioaktív magnéziummal, amely többek között javítja a vércukor szintet, a szív egészségét, a mentális egészséget és segíti a relaxációt.

Erősíti az immunrendszert, ugyanakkor sikeresen veszi fel a küzdelmet a rákos megbetegedésekkel szemben. Kiváló antioxidáns.

Stimulálja a vörösvérsejt-termelődését, hatása leginkább a javuló anyagcserében mutatkozik meg. Elősegíti a sejtek regenerálódását, gyorsítja a sebgyógyulást, valamint erősíti a stresszel szembeni ellenálló-képességet.

 „Belső dezodorként” tompítja a testszagokat.

Képes visszaadni a sejtek energetikai memóriáját, így a meggyógyult sejt elfelejti az elszenvedett betegséget. Megelőzi a szabad gyökök megjelenését, csökkenti a lipid- és a koleszterinszintet.

Magas a lúgtartalma, mely segít a testnek fenntartani, illetve helyreállítani a természetes PH értékét. Fogyasztása nem csak segít a testet egyensúlyban tartani, hanem segít a stressz kezelésében is, kiváló antidepresszáns hatású.

Összegezve tehát mindenkinek ajánlott az alga fogyasztása, legyen az ok tavaszi fáradtság, méregtelenítés, fogyókúra, hiánybetegség, vagy az, hogy felismerjük a betegség megelőzésének fontosságát, hiszen a szervezetet megvédeni egyszerűbb és gazdaságosabb, mint a megromlott állapotot helyre hozni.

Milyen betegségek esetén javasolt a Chlorella?

 • Immunrendszer gyengeség (gyakori megbetegedések, betegségből való lábadozás idején)
 • Allergia
 • Reflux
 • Pajzsmirigy betegségek
 • Chron betegség
 • Rák
 • Sclerozis multiplex
 • Meddőség
 • Cukorbetegség
 • Ízületi és csontbántalmak
 • Műtéti beavatkozás és sugárkezelést követően
 • Bőrbetegségek esetén

Forrás: Internet

 
 
 

                             Certificate of Analysis

Active Ingredeints

Extract Ratio

10:1

10:1

 

Physical Control

Appearance

Green

Complies

Visual

Odor & Taste

Characteristic

Characteristic

Organoleptic

Mesh size

100% pass 80 mesh

Complies

80 Mesh Screen

Loss on drying

5.0% Max

3.32%

5g/105˚C/2hrs

Ash

5.0% Max

2.90%

2g/525˚C/3hrs

Chemical Control

As

Max 2ppm

Complies

AAS

Pb

Max 2ppm

Complies

AAS

Hg

Max 0.1ppm

Complies

AAS

Cd

Max 0.3ppm

Complies

AAS

Heavy Metal

10ppm

Complies

AAS

Microbiological Control

Total plate count

1000cfu/g Max

Complies

AOAC

Salmonella

Negative

Negative

AOAC

Yeast & Mold

100cfu/g Max

Complies

AOAC

E.Coli

Negative

Negative

AOAC

 

 

 

 

 

A honlapon feltüntetett termékek élelmiszerek, étrend-kiegészítők, gyógynövény-kivonatok, vitaminok, ásványi anyagok illetve kozmetikumok, valamint ezen termékek gyártásához szükséges alapanyagok.

A honlap tartalma információs célokat szolgál, nem tekinthető orvosi tanácsnak, nem helyettesítheti kompetens egészségügyi szakember (orvos) tanácsát, és nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei. A termékek nincsenek gyógyszerként bejegyezve és nem is az a céljuk, hogy diagnosztizáljanak, megelőzzenek vagy gyógyítsanak bizonyos betegségeket. A honlap nem kíván az öndiagnózis felállításában és az önkezelésben útmutató lenni. Ha Ön gyógyszert szed vagy orvosilag elismert betegségben szenved, kérjük konzultáljon egészségügyi szakemberrel. Egészséggel kapcsolatban, a szakképzett egészségügyi dolgozó véleményét semmi sem helyettesítheti.

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet, az egészséges életmódot. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Terhes és szoptató anyák konzultáljanak kezelőorvosukkal. Ne alkalmazza a készítményt, ha azok bármelyik összetevőjére érzékeny, vagy allergiás!

Fontos információ :

Herbál Diszkont egy internetes áruház, a honlapon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek, folyóiratok, internetes források információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja. A herbaldiszkont.hu nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással.

ZmVmZ