Kezdőlap »Gyógynövénykivonatok» Fekete fokhagyma kivonat por (Black garlic extract)


        

Fekete fokhagyma kivonat por (Black garlic extract)

Black garlic extract

img

 

1. paraméter: Gyógynövény extraktum (10:1)
2. paraméter: Forma: por
Kiszerelés:
Ár (nettó) : 6 248 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
7 935 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  
Termék neve: Fekete fokhagyma extract 10:1 (Black garlic extract 10:1)
Termék összetevői: Fekete fokhagyma extract 10:1  (Black garlic extract 10:1)
Nettó tömeg: Vásárláskor a fenti menüpontban kiválasztott mennyiség. ( 100 g, 250 g, 500 g, 1000 g vagy a fölött)
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó
Minőség megőrzési idő: Gyártástól számított 2 év. 
Származási hely: Kína
Forgalmazó: Medinvest Hungary Kft. 5430. Tiszaföldvár Virág út 7.
 
 

Egészségügyi szempontból nem elhanyagolható, hogy a fekete fokhagyma több sejtvédő antioxidánst tartalmaz, mint fehér társa, ezek a kénvegyületek erjedése során keletkeznek. A fekete szín a melanoidinre (sötét színű szerves vegyület) vezethető vissza, amely a cukorból és aminosavakból származik.

A fekete fokhagyma antioxidáns tartalma tízszer, kalcium tartalma pedig hétszer több mint a fokhagymáé. Csökkenti a fáradtságot és az édesség utáni vágyat, javítja az erőnlétet, de a rák elleni harcban is segíthet. Vértisztító hatású, segíthet megelőzni a szívbetegséget, illetve szerepet játszhat a koleszterinszint helyreállításában is.

Forrás: Internet

Certificate of Analysis

Item

Specification

Test result

Spec.                                          10:1                                                               Conforms

Chemical & physical control

Appearance

Brown    powder

Conforms

Taste

Characteristic

Conforms

Odor

Characteristic

Conforms

Water content

≤10.0%

4.62%

Ash

≤ 5%

3.15%

Heavy metal

≤20PPM

Conforms

Microbiological control

Total plate count

≤10000CFU/GM

Conforms

Yeast & mold

≤1000CFU/GM

Conforms

Salmonella

Negative

Negative

E.coli.

Negative

Negative

Conclusion

Conformed to In-house standard

 

A honlapon feltüntetett termékek élelmiszerek, étrend-kiegészítők, gyógynövény-kivonatok, vitaminok, ásványi anyagok illetve kozmetikumok, valamint ezen termékek gyártásához szükséges alapanyagok.

A honlap tartalma információs célokat szolgál, nem tekinthető orvosi tanácsnak, nem helyettesítheti kompetens egészségügyi szakember (orvos) tanácsát, és nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei. A termékek nincsenek gyógyszerként bejegyezve és nem is az a céljuk, hogy diagnosztizáljanak, megelőzzenek vagy gyógyítsanak bizonyos betegségeket. A honlap nem kíván az öndiagnózis felállításában és az önkezelésben útmutató lenni. Ha Ön gyógyszert szed vagy orvosilag elismert betegségben szenved, kérjük konzultáljon egészségügyi szakemberrel. Egészséggel kapcsolatban, a szakképzett egészségügyi dolgozó véleményét semmi sem helyettesítheti.

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet, az egészséges életmódot. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Terhes és szoptató anyák konzultáljanak kezelőorvosukkal. Ne alkalmazza a készítményt, ha azok bármelyik összetevőjére érzékeny, vagy allergiás!

 

Fontos információ :

Herbál Diszkont egy internetes áruház, a honlapon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek, folyóiratok, internetes források információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja. A herbaldiszkont.hu nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással.


ZGRmYjcy