Hírek

arr3Megnyílt új webáruházunk!A FitoVita étrend-kiegészítő termékcsalád hamarosan új termékekkel bővül, valamint számos egyéb...

Legnépszerűbbek

Ár                       
imgempty
Ár                       
imgempty


Termékekről

A honlapon feltüntetett termékek élelmiszerek, étrend-kiegészítők, gyógynövény-kivonatok, vitaminok, ásványi anyagok illetve kozmetikumok, valamint ezen termékek gyártásához szükséges alapanyagok.

A honlap tartalma információs célokat szolgál, nem tekinthető orvosi tanácsnak, nem helyettesítheti kompetens egészségügyi szakember (orvos) tanácsát, és nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei. A termékek nincsenek gyógyszerként bejegyezve és nem is az a céljuk, hogy diagnosztizáljanak, megelőzzenek vagy gyógyítsanak bizonyos betegségeket. A honlap nem kíván az öndiagnózis felállításában és az önkezelésben útmutató lenni. Ha Ön gyógyszert szed vagy orvosilag elismert betegségben szenved, kérjük konzultáljon egészségügyi szakemberrel. Egészséggel kapcsolatban, a szakképzett egészségügyi dolgozó véleményét semmi sem helyettesítheti.

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet, az egészséges életmódot. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Terhes és szoptató anyák konzultáljanak kezelőorvosukkal. Ne alkalma a készítményt, ha azok bármelyik összetevőjére érzékeny, vagy allergiás!


Fontos információ :

Herbál Diszkont egy internetes áruház, a honlapon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja. A herbaldiszkont.hu nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással.

Medinvest Hungary Kft. az általa gyártott és forgalmazott termékek jelölésein (címkéin) feltüntetett szövegtartalmakon túli információk (amelyek megjelenhetnek Medinvest Hungary Kft. írott kiadványaiban, illetve honlapjain), ezek az információk mások által megjelentetett publikus lexikonok, kutatási eredmények, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért a Medinvest Hungary kft. a felelősséget nem vállalja. Ezeknek a mások által megjelentetett  információknak a további megismerését, amennyiben a Medinvest Hungary Kft. Lehetővé teszi további személyek számára, (forrás megnevezésével, vagy forrás megnevezése nélkül) minden esetben felhívja a figyelmet arra, hogy ezek nem a saját állításai, és véleményei. A Medinvest Hungary Kft.-nek nem célja, és nem áll szándékában az általa gyártott FitoVita termékekkel kapcsolatban az egészségre vonatkozóan semmilyen állítást megfogalmazni, amely sejteti, vagy sugallja, hogy az adott élelmiszer, vagy annak alkotóeleme és az egészség között a  termék címkéjén feltüntetett erre vonatkozó információkon túlmenően összefüggés van!

A Medinvest Hungary Kft.  csak az általa gyártott termékek jelölésein címkéin) feltüntetett információért, és annak tartalmáért vállal felelősséget! Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán, címkéjén lévő  tájékoztatót!


 

MDRjZWIwZT